EN UNDERBAR LEVERANS - URTEKRAM

Igår fick jag en alldeles fantastisk leverans från Urtekram! Paketet innehöll, body lotion, shower gel, deo, handtvål, hand cream,  cleansing lotion och kryddor. Allt är givetvis ekologiskt och veganskt. 
 
Jag tycker att det är super viktigt att använda sig av ekologiskt i den utsträckning man kan, och kan man inte välja det i allt så får man prioritera vad man vill lägga sina pengar på.  Jag lägger extra pengar på just vardagsprodukterna, eftersom det är dem som spolas ner i avloppen dagligen och som ALLA människor använder sig utav. Det som är så bra med Urtekram är att dessa produkter finner du i din mataffär, till ett väldigt bra pris.  Här i Karlskrona finner man hur mycket som helst på Coop t.ex.
 
Jag kommer att testa alla produkterna och ge er en recension där jag kommer vara helt ärlig om min åsikt. 
 
Har ni testat Urtekram? Vad tycker ni är vitkigast att köpa ekologiskt? 
 
 

MORGONLYX

Godmorgon fina ni! ❤️
Idag har jag varit komvux för att fixa iordning mina betyg. Jag har dragit på det alldeles för länge så jag kände att det var dags att ta tag i det nu, speciellt med tanke på att jag har en sån skön känsla i kroppen nu som säger åt mig att göra allt som jag vill. :-) 

Så nu har jag slagit mig ned på ett café och njuter av en härlig mangosmoothie, hann inte äta något innan jag stack hemifrån så denna är perfekt just nu. Annars väntar jag på att min vän ska sluta så att vi ska åka tillsammans hem. :-) 

Vad åt ni till frukost idag? GÖRA SLUT MED GUD

 
 
Tittar ni på "Så mycket bättre"? 
Isåfall hoppas jag att ni hörde covern som Johan gjorde på Ola Salos låt "Breaking up with god" som han har översatt till "Göra slut med gud". Herregud vad jag spelar denna låten! Om jag så ligger i sängen, är ute och springer, dansar eller åker bil så vill jag höra denna låt. Även Loves cover var super bra, men denna slog alla andra enligt min mening. 
 
Jag blir full av energi och vill bara dansa dansa, dansa!