CELSIUS?

Man läser överallt om Celsius, alla som dricker den för att piggna till eller efter träning. Men är den bra? God? Jag som är en riktig sucker för energidryck har länge spanat på dessa burkar, men att betala 20 kronor för 1 burk känns faktiskt inte särskilt lockande. Jag köpte en bruk en gång med smaken Citron/Lime, men ärligt talat så mådde jag bara illa av den. Men jag skulle gärna vilja ge den en chans till!
 
Så därför vore det roligt att läsa om era tankar kring Celsius. Bra eller dålig? Favoritsmak? Funkar den? Berätta gärna vad ni tycker och tänker kring dessa så skall jag nog köpa mig en burk för en liten recension.
 
 
 
 
 

UTMANINGEN - HUR GICK DET?

Ni vet utmaningen jag skrev om häromdagen? Att inte klaga på 24 timmar? 
Den här gått så himla bra! Jag har verkligen tänkt helt annorlunda och har insett att det är såhär man BÖR leva, man ska inte behöva anta en utamaning för att inse hur livet borde levas. Jag har blivit gladare och piggare. Är det inte konstigt egentligen, hur lite som krävs för så mycket? :-) 
 
Nåja, klockan är ca. 12.15 och jag har precis kommit hem igen. Startade upp morgonen med frukost som bestod utav blåbärssmoothie och fruktsallad för att sedan hänga i lekparken tillsammans med lilasyster. Varsdagslyx! 
 
 

DAGENS FRÅGA

 
Har fått ett antal frågor om vad mina färgglada skor heter, och de heter alltså Adidas Lightster stab w! 

Otroligt sköna skor med bra dämpning som passar utmärkt vid löpning, foten sitter verkligen fast i skon och man har ett skönt stöd. Fantastisk sko för ett bra pris!
 
Hittar dem inte på internet, men jag vet att de finns överallt på Stadium, Intersport och Team Sportia och finns nu på rea för ca. 500:- kr!  Ta en storlek större än vad du brukar ha då de är ganska små i storlekarna.