Sjukstuga

Jobbdagen tog slut väldigt snabbt, kroppen sade emot och det var bara att lyda! Har istället gjort iordning te och lite bra serier på datan i sängen. Tänkte även googla runt lite på fräscha hemsidor för lite mat och träningsinspo! ♥
 
Kanske är det någon här som har en dunder kur mot halsont och feber? ♥
 
 

Dagens frulle

Lördag morgon, vilket innebär att det är en jobb dag. Alltid lika svårt att få i mig frukost tidigt på morgonen, och att ställa mig och mixa en smoothie känns otroligt ansträngande. Men, ska jag nå dit jag vill måste jag anstränga mig för att nå dit. Ni är många som är här inne och läser, men i princip ingen som lämnar en kommentar. Synd, för att det hade varit såå roligt att få lära känna er! Inom en snar framtid tänker jag dessutom publicera lite före/efter bilder för ännu mer motivation! 
 
Dagens smoothie:
- Frusna hallon
-Cirka en halv banan
- Ett halvt äpple, skruna och skalade i klyftor 
- Några clementin klyfor
- Frusen spenat
- Vatten 
- Is
 
 
 

New vegan schampoo and conditioner!

Och där kom min första käftsmäll. Halsen river som tusan och jag känner mig allmänt häning och tung i kroppen. Jag läste någonstans att man kan bli sjuk under ens första dagar när man lägger om sin kost. Sanning eller bullshit?  
 
Nåja! det jag ville egentligen visa var att jag har köpt Vegan schampo och balsam! Galet att jag inte har tänkt på det förut, det finns så mycket små saker i vardagen som man enkelt kan byta ut till veganska produkter. Visst, det kostar en slant extra men vad gör det när djur, planet och människor har bättre levnadsvillkor om man köper dessa produkter istället? 
Så detta är ett tips, tips, tips till alla er som vill ha det lilla extra =)