Sjukstuga

Jobbdagen tog slut väldigt snabbt, kroppen sade emot och det var bara att lyda! Har istället gjort iordning te och lite bra serier på datan i sängen. Tänkte även googla runt lite på fräscha hemsidor för lite mat och träningsinspo! ♥
 
Kanske är det någon här som har en dunder kur mot halsont och feber? ♥
 
 

Kommentarer:

1 Tiffany :

skriven


Hej,
ser att du nyligen startat denna bloggen, vad roligt, jag ska själv börja blogga nu och har som du till syfte att bli en mer hälsosam person. Jag hoppades på att finna någon som precis är på startsträckan till ett mer hälsosammare liv, jag är ju själv där, så det kommer bli roligt att få vara med på din resa med. Nu har du en trogen läsare! :)

Tråkigt att du blivit sjuk, jag vet ingen dunderkur så men en sak jag brukar göra vid halsont är att dricka hett vatten och skiva ner lite ingefära samt ha i lite honung just för alla antioxidanter. Krya på dig!

Tiffany =)

Svar: Hej!
Åh vad glad jag blev av din kommentar! Precis som du, letar jag själv efter en som har samma tänk som jag! Inte att hetsbanta osv, utan snarare att leva mer hälsosamt, fantastiskt roligt att du också har börjat med det =)

Jag kommer följa dig i ur och skur, ska bli otroligt spännande :)
Kram
Fanny Karlsson

Kommentera här: